Bruut Bier logo

Nieuws

Drankengroothandel Henk Smit

Share:
Drankengroothandel Henk Smit Amsterdam

Ontdek Bruut Bier bij Drankengroothandel Henk Smit

Drankengroothandel Henk Smit is dé bestemming voor horeca-uitbaters die op zoek zijn naar exclusieve speciaalbieren uit Amsterdam. Bij Henk Smit hebben ze Bruut Bier in het assortiment opgenomen. Te gek want zo hebben de klanten van Henk Smit toegang tot onze ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren .

Henk Smit bezorgt ons bier fijnmazig aan de horeca en is leverancier van Bruut bier aan retail en horeca in Groot Amsterdam.

Henk Smit speelt in op jouw behoefte

Henk Smit ziet dat horecaondernemers steeds vaker kiezen voor lokale bieren die ambachtelijk gebrouwen zijn. Ze spelen daar op in met een interessant aanbod aan speciaalbieren van brouwers en bierondernemers uit Amsterdam en omgeving. En nu zijn dus ook de karakteristieke bieren van Bruut opgenomen in hun uitgebreide biercollectie, waaronder de krachtige tripel Gajes met zijn fris-bittere afdronk.

 
 

 

 

Bruut Bier: Niet normaal lekker

Bruut Bier staat bekend om gedurfde smaken en om de ambachtelijke benadering van de mout- en bierbereiding. Met een over-focus op kwaliteit en innovatieve biedt Bruut Bier een unieke selectie die de smaakpapillen van bierliefhebbers prikkelt. Onze bieren zijn beheerst, toegankelijk en funky tegelijk. Bijna iedereen kan ze wel waarderen, wat een mooie eigenschap is voor uitbaters die zoeken naar kwalitatief hoogwaardige,  toegankelijke en commerciële speciaalbieren.

Al onze core range bieren zijn verkrijgbaar bij drankengroothandel Henk Smit. Wil je liever een special, informeer bij ons of bij Smit naar het huidige aanbod. Henk Smit staan overigens bekend om razendsnelle dienstverlening tegen scherpe prijzen. Check hun webpotaal om te zien hoe dit voor jou uitpakt.

Bruut Bier bij Drankengroothandel Henk Smit

Wij zijn trots om Bruut Bier aan te mogen bieden  via Drankengroothandel Henk Smit, die fijnmazig bezorgt aan de horeca tot in het bruisende hart van Amsterdam en een zeer goede reputatie heeft op het gebied van service, snelle distributie en klantvriendelijkheid.

De manier waarop het product bereid is wordt steeds belangrijker. Henk Smit heeft een interessant aanbod aan speciaalbieren van brouwers en bierondernemers uit Amsterdam en omgeving opgenomen in de biercollectie.

 
 

 

 

Waarom Kiezen voor Henk Smit?

  1. Ruim Assortiment: Naast Bruut Bier bieden ze een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren, wijnen, gedistilleerde dranken.

  2. Service op Maat: Het team van Smit staat altijd voor je klaar om te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste speciaalbier-match voor jouw zaak.

  3. Snelle Levering: Ze begrijpen het belang van tijdige levering. Bestel je Bruut Bier vandaag en geniet ASAP van onze mooie bieren.

 
 

 

 

Hoe Bestel Je Bruut Bier?

Het bestellen van Bruut Bier bij Drankengroothandel Henk Smit is eenvoudig. Bezoek de website, blader door het assortiment en plaats je bestelling met gemak.

Verras je gasten, met de ongeëvenaarde smaken van van Bruut Bier. Drankengroothandel Henk Smit is jouw betrouwbare partner voor ambachtelijk speciaalbier van kleine producenten in Amsterdam.

Proef passie. Proef Bruut Bier en bestel bij Drankengroothandel Henk Smit!

Bruut bestellen

 
 

 

 

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?