Bruut Bier logo

Nieuws

7 Billion Presidents

Share:
bruut-community-team-7billion-presidents

Bruut heeft in 2023 samengewerkt met 7 Billion Presidents, een community van positieve denkers, die investeert in projecten die bijdragen aan het verbeteren van sociale contacten, klimaat en leefbaarheid. De stichting heeft in 2020 een ANBI-status gekregen en is gecertificeerd als een organisatie zonder winstoogmerk, voor het algemeen belang.

Samen met 7 Billion Presidents zetten we het bier YOUMANKIND in de markt. Youmankind is een bier waarvan alle winst terug de samenleving in vloeit. 

Klimaatverandering is de grootste uitdaging voor de mensheid ooit. Wij willen niet langer wachten op een treuzelende overheid of multinationals die hun verantwoordelijkheid miskennen en maken een statement door een voorbeeldstellend project te realiseren.

Met de opbrengsten willen we community-projecten steunen, kopen we land om gezond voedsel op te verbouwen en steunen regeneratieve landbouw. Een vorm van landbouw waarbij gewassen meer koolstof aan de lucht onttrekken, de vitaliteit van de bodem verbetert en de CO2-uitstoot vermindert.

Gezonder akkers voor gezonde gerst

Youmankind wordt gebrouwen met mout van Belgische akkers, geteeld volgens de principes van permacultuur. Het beschermen van onze natuurlijke bronnen en het klimaat is voor ons allen essentieel!

regeneratieve landbouw speciaalbier

Bieren

Bieren & Speciaaltjes

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?