Bruut Bier logo

Nieuws

Biergro | De Bierboetiek

Share:
Biergro Johan

Groothandel in Nedelandse speciaalbieren

Op zoek naar Bruut Bier? Johan van Biergro, voorheen De Bierboetiek levert de speciaalbieren van Bruut aan horeca, slijters en supermarkten door heel Nederland. Van Groningen tot Vlissingen verzorgt hij op vaste tijden de levering.  Johan is speciaalbier liefhebber pur sang. Zijn dienstverlening is accuraat, bevlogen en flexibel. Dat maakt Biergro tot een betrouwbare partner waarmee wij snel kunnen schakelen en ons bier in alle uithoeken van het land kunnen leveren.

Distributie van Bruut Bier door heel Nederland

Biergro verzorgt als ketenpartner van Bruut efficiënte en betrouwbare logistiek. Johan en zijn team staan er altijd klaar voor om ervoor te zorgen dat onze speciaalbieren op tijd en in de juiste staat worden geleverd. Plaatsen in de Randstad bezoekt hij eens per week. De Noordelijke provincies en Limburg eens in de twee weken.

Direct bestellen bij Biergro

Bruut heeft een mooie core range met balansvolle craftbieren. We brouwen een breed scala aan smaken en stijlen die aantrekkelijk zijn voor een breed publiek en tegelijk zijn onze bieren funky en spannend genoeg voor de kenner. Via deze link kun je direct door naar het bestelportaal van Biergro. We zien je eerste order graag tegemoet en als er vragen zijn, laat het ons weten.

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?