Bruut Bier logo
logo single hops left white

BrouweriJ

logo single hops right white

ZO BROUWT BRUUT

Speciaalbier is onze passie. Bruut brouwt niet normaal lekker bier met extra veel aandacht voor bierkwaliteit. Onze bieren worden gemaakt in een brouwerij met de modernste brouwtechnologie. Zo kunnen we voldoen aan de kwaliteit waar de markt om vraagt. Het vernieuwen en optimaliseren van onze bieren is een continu proces. Hierbij kunnen we rekenen op technologische adviezen van Biercentrum Delvaux, het toonaangevende kenniscentrum en laboratorium voor ambachtelijke speciaalbieren.

Bruut Bier Brouwerij

Amsterdams bier gebrouwen in een hightech GEA-brouwzaal

Bruut heeft smaakvolle bieren van de beste kwaliteit. Al onze core-bieren worden in Amsterdam ontwikkeld en gebrouwen bij Brouwerij Anders! (BE) die beschikt over een hightech Duitse GEA-brouwzaal. We brouwen daardoor met de modernste brouwtechnologie wat van beslissende invloed is op de kwaliteit van Bruut bier.

bruut bier dry hoppen brouwerij anders

Op zoek naar de perfecte balans

Bruut heeft verschillende bieren ontwikkeld met dry-hopping. Onze recepten finetunen op zoek naar de aangenaamste dryhop-effecten is een doorlopend proces. De juiste dosering, het moment van toedienen en de geavanceerde technische mogelijkheden die we tot onze beschikking hebben zorgen voor geweldig frisse / fruitige hop-aroma’s die kenmerkend zijn voor de bieren van Bruut.

GEA biercentrifuge

Stabiel en lekker

Ongewenste deeltjes geven instabiel bier en worden daarom na de fermentatie en het dry-hoppen verwijderd door de biercentrifuge. Hierdoor verbeteren de kwaliteit en het karakter van het uiteindelijke bier aanzienlijk.

Bruut Bier Sander van Engelen

Wat maakt het Bruut?

Bruut staat voor de schoonheid van ongepolijst speciaalbier. Bier zonder poespas, ongefilterd en niet gepasteuriseerd. Toegankelijk Amsterdams speciaalbier met vernieuwende smaken dat we verrijken met de nog altijd waardevolle elementen van het eeuwenoude ambacht bierbrouwen. Niet door het nieuwe op het oude te stapelen, maar door vooral aan het werk te gaan met het nieuwe en tegelijkertijd verbindingen te behouden met het goede dat er al is. Dat maakt de bieren van Bruut beheerst, funky en toegankelijk tegelijk.

brouwproces amsterdam
logo single hops left white

bieren

logo single hops right white

SPECIAAL VOOR DE MENSHEID

logo single hops left black

nieuwsBRIEF

logo single hops right black

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?