Bier met een missie!


Bruut heeft een missie. Bruut gelooft in een betere wereld. Een wereld waarin we meer naar elkaar omkijken en beter voor elkaar zorgen.

Dat is hard nodig want, de wereld wordt steeds individualistischer. We zijn druk-druk-druk, vooral met onszelf. Ondertussen wordt de kloof tussen arm en rijk alsmaar groter en voelen steeds meer mensen zich buitengesloten.


Bruut gelooft dat je met bier sociale impact kan maken.


Bier brengt mensen samen.
Als je samen een biertje drinkt, deel je wat met elkaar. Je leert elkaar beter kennen en vooroordelen vallen weg. Daar wordt iedereen beter van.
Bruut sluit niemand uit.
Bruut brouwt geen ingewikkeld bier dat alleen de kenners kunnen waarderen. We brouwen fris toegankelijk speciaalbier voor iedereen die van bier houdt. Wat je smaak ook is, ook voor jou zit er wat tussen.

Bruut deelt.
Bruut gelooft niet in ‘ikke ikke ikke.’ Bruut geeft een derde van de winst uit de verkoop van ons bier terug aan initiatieven die streven naar een fijnere buurt, waarin je elkaar kent, groet, en helpt. Bruut komt speciaal op voor de mensen die in onze maatschappij buiten de boot dreigen te vallen. Want die kunnen wel wat extra steun gebruiken. Sharing is caring, daar geloven we in.


Hoe maakt Bruut sociale impact?


Bruut steunt 7 Billion Presidents, een community van positieve denkers, die investeert in projecten die bijdragen aan het verbeteren van sociale contacten, saamhorigheid en leefbaarheid.

Maar Bruut doet meer.

Samen met de community kiest Bruut ieder jaar een aantal lokale initiatieven, die wel wat steun kunnen gebruiken. Bruut sponsort kleinschalige projecten maar helpt ook mensen die dat nodig hebben.

Heb jij een buurvrouw die een busabonnement nodig heeft om haar kleinkinderen te bezoeken? Ken jij een mantelzorger die je een keer in het zonnetje wil zetten? Of is er een initiatief om jouw buurt leefbaarder te maken dat geld tekort komt? Of het nu om kleine of grote goede doelen gaat, Bruut helpt graag! Laat het ons weten op bruutdeelt@bruutbier.nl en maak samen met Bruut sociale impact.

Wie Bruut drinkt, maakt sociale impact.

In de webwinkel kun je een bierpakket bestellen waarmee je onze doelen steunt door verfrissend lekker bier te drinken.