Bruut Bier logo

Nieuws

Bruut steunt oma’s soep

Share:
Bruut tegen eenzaamheid

De jaarlijkse BBQ van oma's soep

In juni ’23 hebben we met veel enthousiasme de jaarlijkse BBQ van het vrijwilligersteam van Oma’s Soep gesteund met een Bruut assortiment verse bieren. Het was een schitterende gelegenheid waar vrijwilligers, ouderen en iedereen die betrokken is bij Oma’s Soep samenkwamen om niet alleen te genieten van heerlijke maaltijden, maar ook om de banden die tijdens het jaar zijn gesmeed, te versterken.

Oma's Soep brengt mensen samen

De wekelijkse activiteiten die in verschillende steden worden georganiseerd, dienen als een belangrijk instrument om zowel jong als oud samen te brengen. Deze initiatieven doorbreken de dagelijkse sleur op een verfrissende en plezierige manier, en ze dragen bij aan het creëren van een ondersteunende gemeenschap.

 
 

 

 

Vrijwilligers: de helden van Oma's Soep

Gedurende het hele jaar zetten de toegewijde vrijwilligers van Oma’s Soep zich onvermoeibaar in om ouderen niet alleen te voorzien van voedzame soep, maar ook van waardevol gezelschap. Ze bieden een luisterend oor, delen verhalen en brengen vreugde in het leven van degenen die anders misschien eenzaam zouden zijn. In onze ogen zijn het helden die we graag in het zonnetje zetten.

Een toost op liefdadigheid: Reflecties tijdens de BBQ

Tijdens de jaarlijkse BBQ, waar het team samenkomt om successen te vieren en herinneringen te delen, heffen we het glas op deze bewonderenswaardige inspanningen. Het is een moment om te reflecteren op de impact die Oma’s Soep heeft op de gemeenschappen waarin ze actief is en om dankbaarheid te tonen voor de belangeloze inzet van de vrijwilligers.

 
 

 

 

Soep, bier en samenzijn!

Dus laten we proosten op Oma’s Soep, op het mooie werk dat ze doen, en op de vrijwilligers die het hele jaar door een lichtpuntje  zijn in het leven van anderen. Ze laten zien dat kleine daden een groot verschil kunnen maken.

 
 

 

 

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?