Zo brouwt Bruut...


Bierkwaliteit krijgt steeds meer aandacht. Onze bieren worden gemaakt met de modernste brouwtechnologie om te voldoen aan de kwaliteit waar de markt om vraagt.

2020 - Al onze core-bieren worden gebrouwen bij Brouwerij Anders! (BE).

Bruut heeft verschillende bieren ontwikkeld met dry-hopping. Koude extractie is een delicaat proces.

Ongewenste deeltjes geven instabiel bier en worden daarom na de fermentatie en het dry-hoppen verwijderd door de biercentrifuge.

Meten oorspronkelijke densiteit van het wort (O.D.).

Helder wort, kijkglas.

Blik in de maischkuip, koken van het wort.

Speciaalbier vers uit de tank dezelfde dag geleverd aan retailer

Vers, goed- en doordrinkbaar craft bier, daar gaat het om.

2018 - Collab brouwen met brouwerij De School.

2018 - Bruut Brouwcafé

Flabbergasted. Nog meer prijzen voor Bruut in de Brussels Beer Challenge 2018.