Bruut Bier logo

Nieuws

Bruut Gajes wint goud op Dutch Beer Challenge

Share:
Gajes Goud Dutch Beer Challenge 2024

Op de jaarlijkse nationale bierverkiezing Dutch Beer Challange, is onze tripel Gajes in de prijzen gevallen. De stevig gehopte Gajes, gaat naar huis met een gouden medaille.
“We hadden goede hoop over onze inzending want deze batch was niet normaal lekker, maar dat het nu ook gelukt is vinden we “echt lijp”, zegt Sander van Engelen van Bruut Bier.

Het zwaar blonde bier van hoge gisting werd voor het eerst in 2014 gebrouwen. Al eerder ging Gajes met de nodige medailles naar huis:

Zo won het bier GOUD in de Dutch Beer Challenge van 2016, werd het datzelfde jaar verkozen tot beste bier van Nederland en won het zilveren medailles in de edities 2018, 2019, 2020, 2021, 2023. Maar dat het ook meer is dan ‘het stoerste biertje van Bruut’ wordt steeds meer duidelijk.

Een deel van de opbrengsten van het bier gaan naar initiatieven die in positieve zin bijdragen aan een kleurrijke stad die ruimte biedt aan vrije plekken die toegankelijk zijn voor iedereen. Zo doe je dankzij het drinken van Gajes aan verzet tegen vertrutting, monocultuur en strijd je voor de vrije ruimte.

Gajes slingert je rechtstreeks naar intens frisse hoppige smaken, fruitig en goudgeel: alsof je de ondergaande zon in je glas houdt. De stevige bitterheid in combinatie met milde zoetheid maken er een smaakvolle roller coaster van.

Waar wacht je op, gun jezelf nu al een (proef)sessie met Gajes.

Bestel je pakket online in de webshop of zet Gajes op de tap en stuur een mailtje naar info@bruutbier.nl

Scroll tussen artikelen

Bieren

Bieren & Speciaaltjes

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?