Bruut Bier logo

Nieuws

Bierpakket, Biercadeau | 4x Bruut

Share:
Cadeauverpakking bierpakket biercadeau 4-pack speciaalbier

Ontdek het leerzame bierpakket van Bruut

Een bierpakket in een mooie cadeauverpakking is leuk om te geven of om te krijgen! Zoek je een bijzonder en educatief biergeschenk? Bekijk dan de bierpakketten van Bruut in onze webshop met speciaalbieren. 

Met dit bierpakket ga jij beter bier proeven!

Het bierpakket van Bruut bevat meer dan alleen maar bier. Het is een bijzonder leerzame bierbox, omdat het een unieke ervaring biedt aan iedere bierliefhebber. Aan de hand van de luxe zigzag-folder die je erbij krijgt dompelen we je onder in de wereld van de zythologie, of tewel het leren proeven en herkennen van smaken en de verassende aroma’s in bier.

Écht bier drinken kan iedereen leren.  Je hoeft er heus niet een cursus of opleiding tot biersommelier voor te volgen. Onze folder beschrijft namelijk de speciaalbieren die in de box zitten uitgebreid en begeleiden je op een speelse en visuele manier bij het proeven. Zo leer je op een toegankelijke manier zelfstandig om verschillende smaken en aroma’s te proeven en te herkennen in het bier. Dat is niet alleen leerzaam, met de bierkennis die we je hebben aangereikt zal bier vanaf nu nooit meer hetzelfde smaken. Ook de andere bieren van brouwerij Bruut komen aan bod in de folder, dus als je nog meer wilt ontdekken, dan bestel je eenvoudig online wat meer van onze andere speciaalbieren.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om iemand te verrassen, Bruut biedt jou hiermee het perfecte biercadeau dat net even anders is.

Ongeëvenaarde balans en kwaliteit

De bieren van Bruut bierpakketten staan bekend om hun balas en doordrinkbaarheid. Bruut biedt toegankelijke kwaliteitsbieren die iedereen kan waarderen, en die tegelijk spannend genoeg zijn voor de kenner. De pakketten worden zo divers mogelijk samengesteld zodat elke box een variëteit aan smaken en bierstijlen biedt en jij je kunt laten verassen door de rijke aroma’s en karakteristieke smaken van Bruut bier.

In het standaard bierpakket zit altijd de NEIPA hopbom Wazig, onze stoere hoppige tripel Gajes en twee andere craftbieren van Bruut die we wisselen per seizoen. Maak kennis met de citrusy-grassige smaken van Gajes, tot de meer subtiele gebalanceerde smaken van Soelaas die je aan onder meer peper, banaan, kruidnagel doen denken.

Biercadeau op maat

Wil je meerdere pakketten bestellen? Vanaf 20 pakketten heb je de mogelijkheid om een exclusief tintje aan je biergeschenk te geven door te kiezen voor onze gepersonaliseerde bierpakketten. Kies zelf de speciaalbieren uit onze core range die je in het pakket wilt stoppen, of uit de beschikbare specials en seizoensbieren. Voeg een persoonlijke boodschap toe of kies voor een pakket met bijpassende glazen, snacks of gadgets. Onze sommelier kan je adviseren over foodparing bij de bieren. Samen kiezen de juiste snacks bij de speciaalbieren die in de cadeauverpakking zitten.

Bierpakket met snacks

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Bestel jouw bierpakket eenvoudig online en laat het bij je thuis of direct bij de ontvanger bezorgen. Het bestelproces in onze webshop is met een paar klikken geregeld. Bruut garandeert dat de geschenkverpakkingen op voorraad zijn, altijd de verste bieren bevat en snel wordt geleverd.

Goed bier en klanttevredenheid staan voorop. We doen ons best om je order zo snel mogelijk en naar wens te leveren. Positieve reacties van tevreden klanten, daar doen we het voor. 

Verras je vrienden, familie of collega’s met een biercadeau dat indruk maakt. Bestel het bierpakket dat van elke gelegenheid een feest maakt door middel van de perfecte combinatie van smaak en educatieve informatie die je nodig het bij het proeven.

Bierpakketten voor wederverkopers

Ben je slijter of  beheer jij de schappen in jouw supermarkt en zoek je een bierpakket dat betaalbaar is en goed roteert? 

Onze geschenkverpakking is  direct te bestellen bij Van Bieren en Multi Bier. Of plaats je order en stuur een mail naar info@bruutbier.nl

Bieren

Bieren & Speciaaltjes

nieuwsBRIEF

NIEUWE BIEREN, EVENTS & AANBIEDINGEN

Altijd op de hoogte - Aanbiedingen op maat

VAN FLES TOT FUST

Bekijk hier alle bieren voor jouw zaak. Bruut heeft een divers assortiment aan craftbieren voor horeca en slijter.
Check en ontdek onze bieren.

Welkom,
we moeten het even vragen, ben je ouder dan 18?