Stennis pakt GOUD in één van de belangrijkste bierwedstrijden ter wereld!

Nederland krijgt steeds meer erkenning als speciaalbierland
21 November 2017

De Brussels Beer Challenge is een jaarlijks terugkerende internationale bierverkiezing op het hoogste niveau.
Maar liefst 1400 bierstalen werden er dit jaar ingezonden door brouwers uit alle uithoeken van onze kosmos. De schone taak aan de 85 koppige jury, om al deze inzendingen vakkundig te wegen en in iedere categorie de beste bieren te blonen met een gouden-, zilveren- en bronzen medaille.

Nederland zet zich op de kaart als bierland

In de professionele bierwedstrijd BBC 2017 zijn de prestaties van de Nederlandse brouwers dit jaar zeker niet onopgemerkt gebleven. Nederlandse brouwers namen samen maar liefst 28 medailles mee naar huis! Een knappe prestatie en wat ons betreft een bevestiging van het feit dat Nederland zich steeds meer op de kaart weet te zetten als internationaal erkend speciaalbierland.

Stennis wint goud!
Met gepaste trots mogen wij van de daken schreeuwen dat ook ons bier Stennis in de prijzen viel en een gouden medaille heeft gewonnen in de categorie Pale Ale & Amber Ale: Bitter Blond / Golden Ale

Een vette prijs en internationale erkenning voor onze fris-bittre blonde. Stennis is een stoombier, geïnspireerd op een pilsener: fris, kruidig en lekker bitter.

stennis wint gouden medaille brussels beer challenge