Speciaalbier als relatiegeschenk

Luxe Cadeauboxen & borrelpakketten
10 November 2020

Speciaalbier als relatiegeschenk

Speciaalbier is er in eindeloos veel verschillende smaken en stijlen. Het onderzoeken van al deze verschillende geuren en smaken in bier is machtig interessant. Hierdoor is speciaalbier een zeer geschikt als relatiegeschenk of als biercadeau om medewerkers of collega's mee te verrassen. Bruut heeft verschillende bierboxen en geschenkflessen. Ieder bierpakket kunnen die we naar jou eigen wensen samenstellen en al dan niet personaliseren met bijvoorbeeld gadgets en borrelsnacks of een bierglas van Bruut.

Cusomized bierpakketten

Customized pakketten zijn mogelijk (vanaf 9 stuks). Informeer naar de mogelijkheden als je meer wilt weten hierover.


NOTEN ERBIJ

We hebben de lekkerste noten van Amsterdam voor je geselecteerd en er is keuze uit een ruim aanbod gebrande, gezouten en ongezouten noten. smoke amandelen, bruin gebrand & gezouten

ALS JE WORST LUST
Lekkere worst van goed gehouden bio-varkens van Nederlandse bodem. Onze favorieten zijn de classic peper en cubebe peper of venkelzaad worst.

BIERKENNIS
Een gepersonaliseerde smaakkaart met persoonlijke boodschap mee sturen in uw eigen huisstijl? Dit is mogelijk bij orders met een minimum van 50 bierpakketten.

Ontdekkingsreis

Met een biercadeau van Bruut kun je zelf in een handomdraai een bierproeverij organiseren, al of niet in gezelschap. Van proeven in je eentje tot een online sessie met collega's, er is van alles mogelijk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk. We zetten verschillende bieren van brouwerij Bruut voor jou naast elkaar en geven je wat basiskennis mee zodat je de bieren goed kunt proeven, analyseren en vergelijken.

Bierproeverij gehost door een biersommelier

Wil je liever begeleid worden en nog meer leren over het degusteren van speciaalbier, dan kunnen we op verzoek een bierproeverij organiseren die gehost wordt door een een professional in bier; een zogeheten biersommelier. Dit doen we in de vorm van een interactieve videoconferentie. Op een speelse wijzen neemt onze huissommelier jullie mee in de wereld van speciaalbier. Mét deze leuke en leerzame vorm van entertainment heb je gegarandeerd succes (online sessies mogelijk). Wil je meer weten over de mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar info@bruutbier.nl