Speciaalbier als relatiegeschenk

Luxe Cadeauboxen & borrelpakketten
10 November 2020

Speciaalbier als relatiegeschenk

Speciaalbier is er in eindeloos veel verschillende smaken en stijlen. Het onderzoeken van al deze verschillende geuren en smaken is machtig interessant. Hierdoor is speciaalbier een zeer geschikt premium product om relaties, medewerkers of collega's mee te verrassen. Bruut heeft een divers aanbod aan cadeauboxen, bierpakketten en geschenkflessen. Ieder bierpakket kunnen die we naar jou eigen wensen samenstellen en al dan niet personaliseren met bijvoorbeeld gadgets en borrelsnacks. Stuur een gepersonaliseerde smaakkaart mee in uw eigen huisstijl aangevuld met een persoonlijke boodschap. Het kan allemaal met de bierpakketten van Bruut.


Ontdekkingsreis

Met een biercadeau van Bruut kun je zelf in een handomdraai een bierproeverij organiseren, al of niet in gezelschap. Van proeven in je eentje tot een online sessie met collega's, er is van alles mogelijk met een gepersonaliseerd relatiegeschenk van Bruut. We zetten verschillende bieren van brouwerij Bruut voor jou naast elkaar en geven je de tools waarmee je de bieren kunt proeven, analyseren en vergelijken.

Bierproeverij gehost door een biersommelier

Wil je graag nog meer leren en ontdekken over het degusteren van speciaalbier, dan kunnen we op verzoek een bierproeverij organiseren die gehost wordt door een een professional in bier; een zogeheten biersommelier. Dit doen we in de vorm van een interactieve videoconferentie. Op een speelse wijzen neemt onze huissommelier jullie mee in de wereld van speciaalbier. Mét deze leuke en leerzame vorm van (online) entertainment heb je gegarandeerd succes! Wil je meer weten over de mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar info@bruutbier.nl