Bijzondere eventlocatie in een brouwerij in Amsterdam - Bruut!

Vergaderlocatie in een industriele omgeving met een exotisch tintje.
31 October 2017

De brouwerij van Bruut en het proeflokaal zijn gelegen in het Het Oostelijk Havengebied in Amsterdam. We zijn gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de N.V. Oliefabrieken Insulinde, ooit was dit een van de grootste multinationals van Nederland. Een prachtige locatie met een rijk industrieel verleden en een ruim terras in het groen.

Het indrukwekkende pand is recentelijk herbouwd met speciale aandacht voor de het rijke industriële handelsverleden verleden van de stad Amsterdam. Wie goed kijkt herkent Javaanse Batik patronen die ons proeflokaal een exotisch tintje geven en ons herinneren aan het Indisch-Nederlands erfgoed.

8c5c51f28b33aafb5a0e698e38af11e6.jpg

Vergaderen en proeven in een microbrouwerij in AmsterdamDe brouwerij en ons proeflokaal zijn een unieke locatie voor workshops, vergaderingen en andere informele of formele bijeenkomsten. Hoge plafonds en de vele ramen zorgen voor een prettige ruimtelijke indeling. De combinatie van een industriële ruimte die je ter gelijkertijd warm verwelkomt is uniek. Het proeflokaal heeft een stoere iets ongepolijste inrichting en je vergadert met zicht op de RVS vergistingstanks van brouwerij Bruut. Op sommige dagen zie op de achtergrond je de brouwmeester aan het werk die bezig is met de bierbereiding voor het proeflokaal.


Natuurlijk kan er tijdens of na het vergaderen geproefd worden van verse speciaalbieren die direct uit de opslagtanks in de brouwerij getapt worden. Iedere week wordt er meerdere keren gebrouwen, dus er valt altijd iets nieuws te proeven. In overleg behoort een rondleiding door de brouwerij-, of een begeleidende uitleg bij het proeven van de speciaalbieren, tot de mogelijkheden.

We bieden uiteraard alle standaard benodigdheden op praktisch gebied in combinatie met goed service en hoogwaardige technische vergaderfaciliteiten. Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig.

Onze vergaderlocatie heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf de ring A10, afrit S114 ben je binnen vijf minuten bij ons.

1dcbff417ff5ff76907acec45a09279f.jpg