Biertaxi Amsterdam | Speciaalbier thuisbezorgd!


Craftbierkoerier

Bruut levert vers speciaalbier tot aan de voordeur. Biertaxi's zijn er genoeg in Amsterdam, maar het assortiment valt vaak tegen. Wil jij wat lekkers drinken en daarvoor de deur niet uit, bestel dan speciaalbier bij Bruut.

We leveren vers speciaalbier tegen een zeer aantrekkelijk tarief, namelijk de prijzen die gelden in de supermarkt. https://wa.me/31628851002

We leveren onze core range speciaalbieren in 4-packs, sixpacks, 12-packs en hele dozen van 24 x 33 cl. Daarnaast hebben we seizoensbieren, specials en collabs.

Aanbod speciaalbier

Bruut heeft momenteel 6 vaste bieren. En er is de lentespecial Pink Pogo.

Wat kost het?

Een fourpack kost € 10,00, een sixpack € 15,00, een 12-pack € 28,00, en een doos met 24 flessen € 50,00. Klik op de afbeelding om direct te bestellen.

Hoe kan ik bestellen?

Je kun je order doorgeven per WhatsApp-bericht naar: +31 6 28851002:


Laat ons weten wat je wilt bestellen: bijv. 12-pack met 6 x Gajes & 6 x Wazig. Je naam en & adres en eventuele afleverinstructies. We sturen je vervolgens een tikkie voor de betaling. Zodra je de tikkie hebt voldaan, maken we je bestelling gereed voor transport en stemmen we het bezorgmoment met je af.

FAQ

Wat is het servicegebied van Bruut biertaxo? We leveren in Amsterdam en omgeving. Verder kan op verzoek. Informeer naar de mogelijkheden.
Wat zijn de bezorgtijden? Bestel je voor 15:00 dan krijg je dezelfde dag geleverd.